Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Mlinovi organskog otpada

Mlinovi organskog otpada su vrlo važni za higijenu u kuhinji, jer s njima brzo i potpuno uklonimo neprijatne mirise i rizik od potencijalne zaraze za svežu i pripremljenu hranu.

IMC mlinovi omogućavaju čistiju, sigurniju i zdraviju okolinu u kuhinji i rad u skladu sa zakonom.

Organski otpad kao što su biljne kore, ostaci, ostaci mesa i ribe, te manje kosti, se ubace u mlin, gde se s jednostavnom operacijom ovog uređaja zdrobe, te su pogodni za sušenje i skladištenje. Tako se smanjuju troškovi rada i troškovi skladištenja.

 

Mlinovi organskog otpada serije 500 pružaju odličnu vrednost za kuhinje malih i srednjih dimenzija u pabovima, barovima, prodavaonicama brze hrane, kafićima, restoranima, bolničkim odjeljenjima i staračkim domovima, rukovanjem do 400 obroka na dan.

Mlinovi organskog otpada serije 700 mogu da podnesu do 850 obroka, što ih čini idealnim za kuhinje u hotelima, restoranima, školama i bolnicama srednje veličine.

Mlinovi organskog otpada serije 800 omogućavaju odlaganje otpada većeg kapaciteta za do 1350 obroka dnevno u većim hotelima, bolnicama, univerzitetima i zatvorima, kao i firmama za pripremu hrane.

Mlinovi organskog otpada serije 04 pružaju vrhunsko rešenje za teške uslove za obradu većih količina otpada u kuhinjama koje rade od 1000 do 1850 obroka dnevno.Dizajniran za upotrebu u velikim hotelima i restoranima, bolnicama, zatvorima, univerzitetima i preduzećima za pripremu hrane, serija 04 može da obrađuje težak otpad, uključujući kože od ribe, karfiol cveta i veće mesne kosti.

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Mlinovi organskog otpada su vrlo važni za higijenu u kuhinji, jer s njima brzo i potpuno uklonimo neprijatne mirise i ...